Vanning.com logo
Boxdin
Site Navigation


Advertisements
Recent Posts
My 69 Econoline
by SDMickey - January 24th 2021 10:26 pm
G15 vent window frame
by DrCaldre - January 24th 2021 10:11 pm
Not new... but been away a long time!
by oldskool73 - January 24th 2021 9:33 pm
Bust out in Ohio
by dix - January 24th 2021 8:06 pm
Featured Links
Vanning.Com is a an authorized Amsoil Dealer


Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Page 2 of 2 1 2
Re: '88 B250 running problems
KogonDodge #769633 January 13th 2021 12:23 pm
Joined: Jul 2020
Posts: 9
stranger
OP Offline
stranger
Joined: Jul 2020
Posts: 9
Hi wrcsixeight

That sounds like the mechanism I posted about above; that's a copy and past from alldatadiy. I will check it out and make sure it is clean and moving freely like it describes. Once done maybe that's worth adjusting to suit as you describe. My van has running boards but I can just slip underneath if I haven't eaten too many pies the day before!

Re: '88 B250 running problems
KogonDodge #769634 January 13th 2021 12:39 pm
Joined: Jun 2010
Posts: 15,280
Likes: 23
Offline
Joined: Jun 2010
Posts: 15,280
Likes: 23
Put 2 tires on the curb and 2 tires in the street .... I have done this many times to keep from getting out the jack and stands ....


SUNSHINE VANS-VAN DIEGO
ADRENALIN BY THE GALLON & CHASIN RACIN
ONE FOR THE DIRT & ONE FOR THE STREETS
'93 CHEVY G30 454 4X4 SPORTVAN EXT 146" WB
'92 CHEVY G30 454 BEAUVILLE EXT 146" WB
Re: '88 B250 running problems
KogonDodge #769858 January 19th 2021 1:26 am
Joined: Jul 2020
Posts: 9
stranger
OP Offline
stranger
Joined: Jul 2020
Posts: 9
Well, I've been pretty busy because in between losing my job last summer ("Covid budget cuts") and getting a new job (more money, so up yours old job!), I started a pretty big yard remodel that I'm now having to finish whilst holding down a job too. I thank you all for your suggestions which I am working through. I snatched MLK day 1hr slot I have investigated the Charcoal canister, because its easy to get to!

Conclusion is , it seems good. Everything looks in good shape. Those two center ports both held a vacuum. The bottom one you can see in the gauge seems OK, the vacuum dropped very slowly but when I reconfigured the hoses to my gauge dropped even slower so I think one of the pipes was the leak. Both passed the "tongue test" with no sign of unsticking. I can't see a case here for dropped over $100 on a new one

[Linked Image from i.imgur.com]

Page 2 of 2 1 2

Moderated by  Astro, Ram4ever 

Link Copied to Clipboard
Donate


discovery
Who's Online Now
1 members (1 invisible), 6 guests, and 4 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Newest Members
ajm5034, dat521, Moonlightsailor, A100kustoms, MoeB
11782 Registered Users
Top Posters (30 Days)
SDMickey 204
frscke1 83
Lee7673 24
samhain 19
Forum Statistics
Forums68
Topics38,530
Posts540,002
Members11,782
Most Online177
May 8th, 2013

Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.4